TORTUGUES I GATS, GATS I TORTUGUES :)

Benvinguts de nou!! Al curs passat érem "tortugues", de les que vam descobrir moltes virtuts que aprendre... aquest curs som GATETS; animalets curiosos, actius, àgils i fantàstics mitjançant els quals descobrirem el món que ens envolta. Els gats, com nosaltres, mai descansen ni abandonen. La curiositat i les ganes de saber coses noves són el nostre motor... avant!!!


Benvinguts al xicotet món de "Les Tortugues" de la Baia!
Seguiu amb atenció els nostres passets, perquè creixem i creixem sense pauses... Les tortugues no tenen pressa, però mai paren i els passos que donen potser siguen lents, però sempre són segurs; així som nosaltres!!

lunes, 18 de agosto de 2014

PROTAGONISTES 2n I 3r TRIMESTRE

Hola famílies!!!

Ja estem quasi a la recta final de l'estiu, el que significa començar a pensar en la tornada a l'escola!! trobar-nos de nou amb els amiguets/etes i viure noves experiències amb ells/es i la senyo... jo tinc moltes ganes de vore-vos i començar una nova aventura junts! mentrestant, ací us deixe el que vaig prometre, un resum dels tallers de PROTAGONISTES que realitzareu al 2n i 3r trimestre, espere que us agraden!! ;)

ÁFRICA:











ALEJANDRA M.M.:











ALEJANDRA M.Q.:











ANTONIO:











CHRISTIAN:











GORKA:











LLUNA:











LUCÍA:










MARCO:











MARIO F.:










MARIO T.:











NOA:











PAULA:











SOFÍA M.:











Com podeu veure, falten les fotos de SERGIO i VALENTINA. Quan ells van ser PROTAGONISTES, vaig fer les fotos amb la càmera de l'escola i no les tinc ací, però no vos preocupeu que en quant comence el col·le serà de les primeres coses que faja!!

Bé, un beset molt molt fort per a tots/es!!! Ens veiem dins de poquet amb les piles ben carregades!!

-LIDIA-









No hay comentarios:

Publicar un comentario