TORTUGUES I GATS, GATS I TORTUGUES :)

Benvinguts de nou!! Al curs passat érem "tortugues", de les que vam descobrir moltes virtuts que aprendre... aquest curs som GATETS; animalets curiosos, actius, àgils i fantàstics mitjançant els quals descobrirem el món que ens envolta. Els gats, com nosaltres, mai descansen ni abandonen. La curiositat i les ganes de saber coses noves són el nostre motor... avant!!!


Benvinguts al xicotet món de "Les Tortugues" de la Baia!
Seguiu amb atenció els nostres passets, perquè creixem i creixem sense pauses... Les tortugues no tenen pressa, però mai paren i els passos que donen potser siguen lents, però sempre són segurs; així som nosaltres!!

martes, 7 de enero de 2014

TALLERS DE PROTAGONISTES. (1er Trimestre)

Hola famílies!!

Fi de les vacances!! després de molts dies intensos celebrant i compartint amb la família, ara toca tornar a la rutina i a les nostres responsabilitats a l'escola, als reencontres amb els amics i als jocs al pati del col·le, les experiències a l'aula... entre altres, i molt il·lusionats, tornem a tindre cada setmana un PROTAGONISTA i amb ell, un divertir taller amb vosaltres, pares, mares i familiars.

Us adjunte a continuació un resum dels tallers de protagonista que hem tingut a aquest primer trimestre; als que ja heu participat... enhorabona! heu fet un meravellós treball! segur que us agrada recordar l'experiència. Als que participareu prompte, potser un servisca de "guia" i ajuda a l'hora de triar el vostre taller.

IKER:











DANIELA:









LA SENYO LIDIA:







SOFÍA G.:











JOAN:











IZAN:











SARA:











DANIEL:











TOTS MOLT BONICS I DIVERTITS! ;) GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!

Lidia

No hay comentarios:

Publicar un comentario