TORTUGUES I GATS, GATS I TORTUGUES :)

Benvinguts de nou!! Al curs passat érem "tortugues", de les que vam descobrir moltes virtuts que aprendre... aquest curs som GATETS; animalets curiosos, actius, àgils i fantàstics mitjançant els quals descobrirem el món que ens envolta. Els gats, com nosaltres, mai descansen ni abandonen. La curiositat i les ganes de saber coses noves són el nostre motor... avant!!!


Benvinguts al xicotet món de "Les Tortugues" de la Baia!
Seguiu amb atenció els nostres passets, perquè creixem i creixem sense pauses... Les tortugues no tenen pressa, però mai paren i els passos que donen potser siguen lents, però sempre són segurs; així som nosaltres!!

miércoles, 12 de noviembre de 2014

COCOLLIBRE

Hola famílies!!

Volia dir-vos que els xiquets/etes estan fent molt bé els treballs del COCOLLIBRE i que vosaltres esteu ajudant-los estupendament!

El dilluns expliquen als seus amics/es molt contents el conte que els heu llegit al cap de setmana i el títol del mateix. A més, mostren molt orgullosos la seua tasca que tan els ha costat de fer; per això és tan important que ells facen tot el que puguen fer (copiar paraules, dibuixar, pintar, fer algunes manualitats...)
És molt possible que el treball encara no els isca "perfecte", no obstant això, amb el pas del temps veurem els avanços des de l'inici de curs fins al final d'aquest.

Moltes gràcies per participar i col·laborar!

Lidia

No hay comentarios:

Publicar un comentario